Tuesday, 8 May 2012

Antara Dua, Matrik dan Asasi. Dilema Fatinsyaz.Tinsyaz.

Assalamualaikum.
Hai guys and ladies yang buntu macam aku jugak.

Err, post ni dituleh after aku tidoq selama 2 jam. Eheh, aku tidoq pukui 9, then terjaga balik nak-nak dekat pukui 12. Perghh!! Bangun tidoq tadi tiba-tiba buleh senyum then terus pi tengok cermin, taktau pasaipa. =="

Okai, okai, actually aku mimpi something yang mendamaikan. Yes, aku mimpi tempat yang aku akan further study. Then, after bangun tidoq, tengok cermin bagai, baru aku teringat bahawa aku-sudah-lupa-environment yang aku mimpi tadi. Errggh!! Stret jadi macam tu.. Tapi takpa, before tidoq kena try lagi istikharah tu. :)

Istikharah not for kau-akan-mimpi. Tak, istikharah tu mungkin wujud dalam bentuk ketenangan bila kita dah decide betul-betul.

So, for all yang masih was-was and ragu-ragu tu, jom tanya apa pendapat Dia dalam usaha nak tangani perasaan berbolak-balik macam ni. (^^,)



#hope keputusan yang dibuat after ni memang yang dah terbaik#

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...