Thursday, 3 May 2012

Matrik Kedah.

Assalamualaikum.
And yeah, sekali lagi aku post untuk Matrik Kedah. By the way, aku memang cuak gila nak further study kat sana. Taktau r kenapa kan, tapi that's normal la sebab dulu-dulu pun, bila nak kena pindah tempat study, sure ah cuak jugak.

Before ni, aku dah post pasai Matrik Kedah kat sini [untuk lihat gambar] dan sini [pemberitahuan]

Ingat tau, daftar 27 Mei ni untuk Matrik Kedah. Once you fail untuk daftar hari tu, serta merta dikira u dah tolak offer situ. Aku pun taktau, tapi ada cikgu kasitau tarikh daftar Matrik dengan Asasi adalah pada tarikh yang sama. Taktau!! Sori kalau info aku salah, sebab cikgu tu yang kasitau kat aku.

Ok, then peta untuk Matrikulasi Kedah ialah.. Jeng,jeng, jeng... Klik dan lihat!!

Then, kalau nak tengok keluasan Matrik Kedah, luasnya seluas ini. (^^,)


Apapun, for those yang nak further study sana, jangan lupa bawak cermin. Err?? Haha, dan ya, toiletries jugak. (^^,) Dan yang lain-lain yang tak perlu untuk aku ingatkan.. Nanti cari Fatin Syazwani binti Abd Rahim from sekolah purple from area Kota Star. [i orang YAN ok].

"Dan orang-orang yang berjihad untuk (mencari keredhaan) Kami, Kami akan tunjukkan kepada mereka jalan-jalan Kami. Dan sungguh, Allah beserta orang-orang yang berbuat baik." 
[al-Ankabut, 29:69]


#teruja!!

2 comments:

  1. eh wahhhhh ,. sama ar dgn aku .. ! come on shake hand , selamt berkenalan :d . haha ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, sama2.. bnyk r shake hand. LOL!!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...