Tuesday, 8 May 2012

Pilihan Aku Antara Matrik Kedah dan Asasi UPM

Assalamualaikum.

Just 2 picture can describe every intricate thing. :)



Ok, that's all. Hope, segalanya adalah pilihan terbaik kan. (^^,)

Errgh, tak buleh terima kenyataan sikit masa minggu orientasi KMK, entah betui ka dok muhong aku MACAM SELALU. Baca dari bawah ke atas-->


Ergghh!! Rasa dunia gelap tiba-tiba. Aceewahh, kena sikit pun rasa dunia gelap dah. For the senior, kasihanilah freshie-freshie anda sebaiknya. Pesanan khidmat masyarakat dari Tinsyaz. [=="]


And, and, and, berita menggembirakan... (^^,) -->


Don't fall in love with good memories. Fall in love for the better future.


#fuhh, hari ni nak settle-kan sikit-sikit pasai KMK#

2 comments:

  1. aArgH .. kenapa fatinn kenape .. kenape tolakk [tetiba emo ]

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. act, kn even asasi sn ptnian tu buleh je apply engne, medic etc kn.. problemnya ialah dgree utk kos yg ftin nak xwjud kt upm, n lg mrunsigkn which is U lain xakn ambek bdak asasi upm 4 degree. so, klau msuk asasi pun nnt, ftin xleh nk frther undr kos yg ftin mnat tme degree sbb dgree tu xwjud kt upm :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...