Tuesday, 22 May 2012

Word-Less [Sekolah]

Assalamualaikum.
Hai. Ni entry yang tak patut di view kalau korang tak suka nak baca memory peribadi sesiapa. Ouh, aku rindu zaman sekolah. Wuwuwuwuuwww!! Sebenarnya, entri ni aku nak post kat blog lama masa bulan 12 haritu. Tapi, aku realised yang aku baru ja tamat sekolah, so kalau nak kenangkan time tu, sangatlah tak best lagi.

So, this is.. Haha, memori yang kekal di ingatan selama berada di sekolah purple.

Raya Aidilfitri 2010. 
Time nak balik after majlis khatam al-Quran. 
Persiapan untuk borang matrik. [abaikan]

Girls talk dari Samsung Galaxy aku. Aku tau, ramai ja orang nak tau apa yang perempuan selalu sembang kalau mesej dengan kawan-kawan, kan? 
Budak dorm aku.  Selalu main kiss pipi. HAHA. Budak Penang. Selalu bergaduh sebab dia kata aku bangga dengan YAN aku. Dahla Penang ada BANYAK BERUK. Hee~
Kawan aku yang aku sendiri tak pernah jumpak. Bukan budak Kedah. Kenal di Facebook. Dia yang mula-mula kenal aku melalui classmate dia.
Kawan aku, merangkap cikgu addmath aku. Selalu bergaduh sebab dia dok kata aku bangga dengan YAN aku. Dia bangga dengan Penang dia. HUH!
Surat-surat yang aku terima semenjak aku study di sekolah purple.
Lawak la rasa.  Surat yang paling depan tu sangat menarik. Tapi, semua surat aku tak reply. Malas =="
Kata semangat dari kawan and junior.
Terharu woo!! Tiba-tiba aku terjumpak dalam laci aku.
Sori adik-adik. Kak Fatin tak straight A's
Haha, ni dari MirZ. Terharu wei. Siap dia lukeh milo dengan pokok kaktus lagi.
Hadiah dari Sainarian.
Tu penutup cocktail. Hadiah secara paksaan dari Butane sebab aku selalu minum cocktail after bukak puasa. Beli dari bazar Evolution0812
MirZ bagi. Wuwuwuw!! Untuk minum milo, dia kata.
Ticer Tan bagi after Moon Cake Festival.
Hadiah yang aku dapat time potluck girls. Beberapa hari lagi before SPM.
Hadiah dari one of my classmate. Taktau sebab apa, maybe sebab birthday aku or sebab result Chemisty aku time trial.
Eminent0711. 
Thanks pada Ayie sebab selalu tolong aku membeli bila boys outing. And Zulkhairi sebab tolong belikan aku Livita Honey. Kalau aku pesan kat boys len, memang habeh laaa.

Thanks pada Cik Mud and Ticer Azizah sebab selalu sign time aku ada appoinment.
Kad jemputan sempena Girl's Potluck. Kad tu kaler macam tu sebab aku  yang design. Paham-paham la.
Time Malam Gala Eminent0711. Sebulan sebelum SPM.
Best bila kenangkan balik segala kenangan tu. Yes, hostel life memang best. Sangat best. 


Selamat jalan teman, tetaplah berjuang, semoga kita akan bertemu kembali, kenang masa indah kita, sebiru hari ini. -EdCoustic, Sebiru Hari Ini-


#aku senyum#

6 comments:

  1. huish.banyaknya hadiah dia dapat :D

    ReplyDelete
  2. anonymous ats tu bukan angah... sila kemas rumah sebersihnya bila angah balik nnt okeh!!! hahaha.... anagah nak baliik senang lenang ja ni... hhahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. igtkn angah.. ==" xdk pasai nk kmaih rmah.. blek nnt kmaih sniri.. hahaha, tp xpa, nnt brg2 adk dh xdak dh kt rmah.. wuwuwuuwww!!

      Delete
  3. OH SEkolah di SMS pokok SEna ka dlu??ermm knp banyak censored di msj...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya2, sk kat situ.. haha, besa la pompuan... mna buleh tnjuk smua even smbg dgn pompuan ja... haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...