Friday, 28 June 2013

Artwork. Wheat.

Assalamualaikum.

:)






#aktiviti musim cuti 

Monday, 17 June 2013

The Making Of Potret by TINSYAZ

Assalamualaikum.

Haihai, takleh lena, jadi siapkan jugak dalam masa semalaman :)

Last melukis potret [secara siriyes] masa pertandingan potret kemerdekaan time form 2. HAHA~

first stage..

boh pi apa yang ada kat muka dia

lapaq, tinggai sat nak pi makan laksa XD

time ni bibir dia tak siap lagi

dari penjuru

BIEBER = BIBIR tak siap lagi

nampak bibir dia macam kemam =="

macam kemam =="

last sekali aku highlight kat bibir dia jugak, ada la shadow-shadow bagi tak macam kemam XD

THE END.  :)



Tuesday, 11 June 2013

Artworks

Assalamualaikum.

Hai manusia sekalian? Uolls apa khabar? Iolls alhamdulillah sihat sejahtera lagi even kena bash bertimapa-timpa. No worries ok. Result PSPM2 dah release la haritu, perasaan aku sekarang sangat tak boleh dicernakan. Serious talk. Kecewa, menyesal, i don't know. Tapi kali ni aku tak nangis ok, sebab? Sebab, aku tau sendiri sebab apa yang aku tak menangis. HAHA. Ok, ni artwork aku sejak-sejak habis matrik.


yang ni paling worst kutt aku rasa, pakai water kaler.. serious tak satisfied

aku suka buat stiker..

muslimah hearing music. :)

nama yang ni stay strong, aku tiru stay strong punya arts


yang ni first artwork semenjak balik rumah. by soft pastel

FIX YOU. the latest one.


So, UPU aku isi food tech, ict dengan kimia. Tapi tu lah, taktau macam mana. Ikut rezeki jugak laa, trust Allah, insyaAllah.


"Jangan mencemburui jalan indah yang dilalui oleh orang lain hingga terlupa hendak mensyukuri jalan yang telah Allah kurniakan, lorongkan untuk kita.... yang juga serba indah namun mungkin kita tidak perasan lantaran cemburunya kita kepada rezeki yang Allah berikan kepada orang lain..."


#best dok rumah :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...