Tuesday, 11 June 2013

Artworks

Assalamualaikum.

Hai manusia sekalian? Uolls apa khabar? Iolls alhamdulillah sihat sejahtera lagi even kena bash bertimapa-timpa. No worries ok. Result PSPM2 dah release la haritu, perasaan aku sekarang sangat tak boleh dicernakan. Serious talk. Kecewa, menyesal, i don't know. Tapi kali ni aku tak nangis ok, sebab? Sebab, aku tau sendiri sebab apa yang aku tak menangis. HAHA. Ok, ni artwork aku sejak-sejak habis matrik.


yang ni paling worst kutt aku rasa, pakai water kaler.. serious tak satisfied

aku suka buat stiker..

muslimah hearing music. :)

nama yang ni stay strong, aku tiru stay strong punya arts


yang ni first artwork semenjak balik rumah. by soft pastel

FIX YOU. the latest one.


So, UPU aku isi food tech, ict dengan kimia. Tapi tu lah, taktau macam mana. Ikut rezeki jugak laa, trust Allah, insyaAllah.


"Jangan mencemburui jalan indah yang dilalui oleh orang lain hingga terlupa hendak mensyukuri jalan yang telah Allah kurniakan, lorongkan untuk kita.... yang juga serba indah namun mungkin kita tidak perasan lantaran cemburunya kita kepada rezeki yang Allah berikan kepada orang lain..."


#best dok rumah :)

2 comments:

  1. hazzim11 June 2013 at 05:52

    ingat lvl tadika nyer artwork sembang ritu .. lau ceni kategori talented dowh .

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. biasa ja ni pun,,hazzim buat la blog lg.. hailaa..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...