Saturday, 7 September 2013

New Life at Unikl MITEC :)

Assalamualaikum.


Hai kawan-kawan. Ehem, aku tengah online kat Unikl Mitec ni. Hee, best owh. Mai la melawat, sila bawak makanan banyak-banyak k.

Well, ni gambaq-gambaq MSR (Minggu Silaturrahim) Unikl Mitec :)

majlis perasmian MSR

just a doodle. excited because i have receive that flag

nyanyian beramai-ramai

jalur gemilang

team kena denda, operasi melekat fail

team kena denda

team kena denda

kuliah maghrib

a day with team mate :)

joyously, serious talk

all the excited face there

idk. HAHA

operasi mencabut rumput :)

hana, mira, and nani

ifa with kinah

OMR (operasi mencabut rumput)

last day

last day

kak anis with hana, my roomate :D

buddyz, takkan terpisah.. nani, kak anis, nadt, hana and me :)

hana and me. roomate ! jyeahh

you know, that is eyebag -_-


Jeles tak, jeles tak?? Time hari pendaftaran takdak gambaq sebab angah tak menggendeng dengan aku macam time pendaftaran matrik. Kira kali ni aku buat semua benda time hari first dengan bantuan Hana, Hani and Nadt. Ouh ya, kitorang kenal kat Facebook tau, then hari first pakat cari masing-masing kat Mitec.

Overall memang thumbs up la, happening and fun habisan. Frankly speaking, awesome. And yes, this is my room and if you want to view more, you just can view at my Facebook :)

my room at Mitec. cantik kan?? dinding kaler pink peach wei, please jeles xD

By the way, this is my blog. And if you find out any blog that related to me, that is not mine, seriously. Haha, tunduk kepala as greeting. Thanks for those yang tegur k, even aku taktau kenapa tiba-tiba dia tegur benda macam tu, tapi i think maybe related to THAT. Anyway, thanks :)

Kat Mitec ni, ada yang kenal aku sebenarnya. And yes, rumours always happen everywhere. Sigh. Bukan sebab aku sangat dikenali pun, just sebab ada orang kenal aku. Biasa la tu. Not happened at matrik, sebab time matrik aku deactive Facebook aku till the end kan. Boleh baca berkenaan UniKL Mitec diSINI, baru tulis.

Apapun, wish me for my best. :)

sometimesB, i want to be invisible. random thought huh ?

and i just want to be the best, no one knows my previous life and no one know me.


but i know, the reality is really hurt. it embark without our knowledge, jeopardise. thus, flabbergasted is not the 'one way', it has many way to survive. 


yep, past is past. and it's still the remain as past. and perfect is always perfect until you find out the scar that have been recovered. 


just smile on your face so that positive oppurtunity will find you  :)

11 comments:

  1. THAT?? blog yg angah post tu kah?? jd isu kah?? hadoiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep!! hattu la jd isunya.. hailaaa.. sabaq jelaa .. haha

      Delete
    2. isu dgn sapa??? tu laa retiss sgt!! hahah

      Delete
    3. oopp. opp.opp.. JElaa?? keeyyyelll nya!! hahah... baru smnggu kut!! kut ya pun, tggu la sebulan!!! HAHAA

      Delete
    4. pnjg critanya.. pg td adk dpt msj, ada org nsihat.. zzzz..

      cuih.. pdahal sblum2 ni elok ja adk tulih lagu tu.. snsitip sgt haih.. ==' adk dok sni ckp kdah ja, depa hat kena tukaq bhsa depa jd kedah jgk xD

      Delete
  2. nasihat amenda(nyibuk)?? haha... rajin gila... padahal angah pun x baca habis apa yg adik tulih!! wakakaka....

    ohhh!! klu nasihat okkk lahhhhhhhh
    ingtkn cakap belakang

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahahahaha.. yg smlm nasihat... pstu banyak jgk la adk dpt info cerita merapu meraban bagai =='

      Delete
  3. ni haaaa.... patut update kt fb pasai ni..
    1) Minda Kelas Pertama - orangnya tak suka buang masa, sentiasa bercakap perkara yang manfaat, berilmu dan kalau buat lawak pun, tahap lawak kalah maharaja lawak (tak terjangkal dek akal orang lain);

    2) Minda Kelas Kedua - orangnya suka bercakap tentang keadaan (jalan jem, hari hujan, ofis sejuk etc);

    3) Minda Kelas Ketiga - orangnya suka bercakap tentang orang, suka bergosip etc (yang ni paling ramai wujud);

    4) Minda Kelas Keempat - orangnya suka bercakap sorang-sorang, bercakap dengan pokok, dinding (pendek kata, mereka yang menghidap psikozofrenia aka gila).

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha, lawak3.. hat keempat tu lawak wooo. xD

      Delete
  4. Weihh.. Bilik ang lawa noh.. Nak tkaq!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. rmai ckp bilik sni lawa.. hahaha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...