Friday, 22 November 2013

Johor and Kedah. Rant.

Assalamualaikum.


Hola. Setelah lama menghilang, baru kini mood mengetuk hati. Just quite busy, quite ok, quite. Tapi aku tak bizi fizikal, aku just bizi mental. Kerja aku memang duduk and menaip this and that. Bukan berjalan and edar the poster, flyers. Kalau tak, demam mungkin, memang jenis tak buleh selalu keluaq berjalan sangat.

Ohhoo, nak promot le' poster of the event, tapi macam.. Em macam.. Macam takdak orang nak baca ja blog aku ni. Maka, izinkanlah aku untuk letak link Facebook ja, http://www.facebook.com/welovesadaqa. By the way, ada konsert tauuuu and, and, and, the artis is ME!!! Heliza Helmi, Munif Hijaz and Priakustik. Jemput ke Unikl MITEC, and u will find something yang memang tak wujud kat mana-mana selain di Unikl MITEC, ianya adalah Tinsyaz. Ouh, she is really cute you know. Wkwkwkwkwk xD


*note : nama penulis blog ini ialah Tinsyaz. sekian.



Sebenarnya, aku just nak publish gambaq ni ja. Simpan lama sangat, lemau auww. Tak feel teww. Ni gambaq time nak balik dari Johor pi Kedah, naik flight tauu. Kekeke~ 

Hana and Paan. Paan ni kawan kepada kawan aku. Jadi dia ni memang serba tau la pasai aku. Wahaha, tenkiu paan xD

This is Rahman. Manusia yang paling tua among us. Tapi aku rasa dia paling childish. Tot.

Hana. Please, KAK Hana. Tapi dia kecik, and kenal dia awal before masuk MITEC, jadi tak panggil dia sebagai KAK.

Hasil didikan aku. HAHAHA.


And this is.... 

Ini ialah Ikhmal, leader untuk Carnival and Charity Concert "We Love We Care". Muka troll, sebab dapat delete gambaq dia dari fon aku. Ngok!



Nice memory. Nice. Seriously. HAHAHA. 

Note to self.

Picture atas tu, maybe takdak bagi apa-apa benefit pada orang lain. Sebab dah nama pun note to self kan. Seriously that im dead serious. Hee. And jyeah, event lagi 6 hari, and after that back to my routine 2 bulan sebelum ni, off laptop pukul 9 malam.Then, tidur compulsory pukul 11 time weekend, blablabla. I will miss this people and experience. :)


# In a world full of people trying to one-up everyone else, be humble and only try to do better than you did yesterday.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...