Saturday, 8 October 2016

Kelas Ikatan

Assalamualaikum.

Ni kali pertama mengajaq silibus JPAM dalam hidup. Masuk dalam team ikatan dan menyelamat, cuma ada 2 orang perempuan ja dalam team ni. The rest lelaki. Time ni 30 Oktober 2015, dah setahun dah kan...

Ni throwback balik sebab nak delete gambaq dari dalam laptop ni ja, banyak sangat benda sampai disk dah full. :D

Semua muka budak-budak lagi masa ni :D




Tu Rahizam ada kat situ, kemain jenuh nak ajaq ulang-ulang.

Semangat hokkeyy si Putera ni ikat tali XD

Ujian Tali untuk hari first

Secara jujurnya, after aku mengajar tali ni la, baru aku reti sikit nak mengikat. Sebelum ni ikat pun menonong ikut suka hati ja. Then pi survival, rasa lega sebab pernah mengajaq tali; sebab at the end jadi satu-satunya group yang pondok tak roboh walaupun 12 orang melompat ataih tu. :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...