Tuesday, 11 October 2016

4 Oktober : Tragedi Oktober

Assalamualaikum.

My cute pika-pika kat atas kanan tu xD

4 Oktober actually hari Kempen Derma Darah kolaborasi antara IM4U dengan UniKL. Jadi dalam Mitec ni, SRC dengan JPAM yang handle kempen ni. JPAM more to exhibition and SRC more to activity time students tengah boring tunggu turn nak derma darah.

Muka bangga walaupun antara yang lewat start buat kolam. :)
Orang last yang kena ambik darah. (bukan pakai term derma darah - paksa rela) xD

Petang tu join kolam. Actually tak rancang pun, but bidan terjun ja ajak Ina masuk sekali. Dengan tak lukisnya, memang design pakai imaginasi ja. Best but penat sangat... Rasa nak makan but tak sempat sebab dok nak catch up kelas. 

Meeting untuk Majlis Pemakaian Pangkat SISPA Senior, pukui 11.30 baru habih. 


Then sampai malam la tak makan, then after kelas malam pun meeting lagi. Then balik rumah, adalah tragedi berlaku yang buatkan housemate cuak sampai pi call ambulance. T_T



Then kena pi hospital, masuk ayaq dok sana tunggu turn dekat 2 jam then buat urine test dengan blood test. Pastu teruih cucuk nak masuk ayaq. Sakit gila!!!! Maybe sebab dah lama tak kena, tu yang rasa sakit melampau. Terima kasih housemate yang teman and Prez SRC jugak yang sanggup turun tunggu dari pukui 1.30 pagi sampai la 7 pagi then pi pekena roti canai dulu, kena beletiaq dulu dalam qeta. 


Begitulah... Rasa disayangi, dalam masa yang sama rasa dah menyusahkan ramai orang sebab after tu 5 orang takpi kelas but aku pi jugak tengahari tu untuk Majlis Pemakaian Pangkat SISPA Senior sebab jadi emcee. *emoji jari*

Terima kasih guys. Love you all. Muah!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...