Wednesday, 8 November 2017

The Last Post

Assalamualaikum

Dengan rasminya, tanggal 9 November 2018, blog ni ditutup. Tak la tutup, cuma takkan ada post baru dah dari aku. Sebab? I've found my life out of social media and it's totally amazing and solace enough for me that I realised living in reality is a bless that aku rasa aku take for granted selama ni.

Aku mintak maaf andai ada terkasar bahasa, terbagi ajaran sesat kat mana-mana dalam blog ni. Aku berlepas diri dari segala apa yang aku pernah tulis, dan semoga hampa jumpak blog yang lagi baik berbanding blog aku. *ajet macam blog aku function sangat*

All the best untuk masa kedepan. And goodbye, assalamualaikum. 😉

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...