Friday, 27 April 2012

Kolej Matrikulasi Kedah. Survey.

Assalamualaikum.
Hello kawan yang dok survey pasai Kolej Matrikulasi Kedah. Nanti cari budak nama Fatin Syazwani Abd Rahim kat sana tau!! 

Gambar-gambar ni dicuri dari blog http://mystory88-apis.blogspot.com/2012/03/kolej-matrikulasi-kedah-selepas-6-tahun.html. Huuih, semua dari blog tu, tapi aku ambek sikit jela gambar yang penting saja. Saja. [=="]

Aku cuak gila nak daftar matrik ni sebab aku tahap kutuk KMK gila-gila. Dan, setiap kali aku TERPAKSA berpindah tempat study, for sure aku akan cuak lagi dan lagi dan lagi. *sigh. So, ini ialah KMK!!






So, untuk sesapa yang daftar 27/5/2012 kat Kolej Matrikulasi Kedah, sila-silalah cari Fatin Syazwani binti Abd Rahim dari sekolah purple <-- ok, aku dok promot diri dari awai tadi lagi. (^^,)

Ouh, dan satu lagi, KMK ni selalu ada bekalan air.. Dulu aku dok kutuk KMK sebab selalu takdak bekalan ayaq [aku orang Kedah], jadi memang sentap la. Rupa-rupanya, aku TERsalah la, bukan KMK yang selalu takdak ayaq tu, tu kolej lain yang nalaaa Kedah jugak.. KMK ni baguzz!! :) *ayat penyedap hati*

"Jikalau kamu hendak mencari ilmu akhirat maka ilmu dunia akan datang kepada kamu, dan jikalau kamu hendak mencari ilmu dunia maka ilmu akhirat tidak akan datang kepada kamu".


#KMK, im kaming#

6 comments:

  1. wow .. stranger dapat kmk .. jaohnye .. kwn sponsbob dpt gak matrik ney.. tapi nanti sape yg nak main dengan spansbob lak .. erkz ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. strger?? errr??~ org kdah der, tp sure jauh ah sbb KMK tu nalaaa kedah.. nalaaa tu pdamalaman mcm tu r.. alaa, kwan buleh dicari maa, pengalaman tu 'agak' pnting. :)ouh ya, squidward dgn inche krab kan ada?? hahaha

      Delete
  2. kalau ada peluang leh main banjir..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. takmau2, nnti basah lencun.. btw, tenkiu.. kredit disitu utk pic.. :D hahahhaa

      Delete
  3. salam akak ;)
    camane nak tentukan kita punya module ahh?
    thankss a lot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam.
      nnt bla msuk situ, after orientasi akan ada senarai nama utk stiap modul..
      kta bleh cuba dlu, then klau nak tukaq modul, nnt akn ada pjumpaan dgn unit pperiksaan :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...